Termeni si conditii

  1. GENERALITATI

www.total-industry.ro este site-ul oficial al TOTAL INDUSTRY CONSULT SRL, cu sediul social pe Bulevardul Iuliu Maniu 171C, Bucuresti, Romania, 61098, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/7328/2010, CUI RO 27239388.

Acest site a fost realizat in scopul de a asigura, in mod gratuit, tuturor celor interesati de brand-ul si produsele TOTAL INDUSTRY CONSULT SRL, informatii cu privire la acestea precum si de a oferi posibilitatea plasarii de comenzi telefonice. Site-ul este operat si administrat de catre TOTAL INDUSTRY CONSULT SRL.

Accesul la prezentul site precum si folosirea acestuia sunt permise numai in concordanta cu termenii si conditiile de mai jos, precum si cu prevederile legale aplicabile in acest domeniu.

In cazul in care nu sunteti de acord cu conditiile de utilizare a site-ului, care implica si prelucrarea datelor cu caracter personal de catre TOTAL INDUSTRY CONSULT SRL, va rugam sa nu utilizati acest site.

Acceptarea termenilor si conditiilor este realizata odata cu selectarea optiunii „Am luat cunostinta si accept Termenii si Conditiile”. Selectarea acesteia si a butonului Validare, indica faptul ca sunteti de acord cu respectarea termenilor si conditiilor TOTAL INDUSTRY CONSULT SRL pe care le-ati citit, le-ati inteles si le-ati acceptat in integralitate.

  1. CONTINUT

Site-ul este specializat in prezentare online a produselor de pneumatica, hidraulica, transmisii mecanice si control, aparate de masura si control și posibilitatea de plasare de comenzi telefonice.

Utilizatorilor acestui Site le este in mod expres interzis sa foloseasca atat site-ul cat si serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestuia, in scopul incarcarii, descarcarii, publicarii sau transmiterii oricaror informatii al caror continut este ilegal sau contrar bunelor moravuri si ordinii publice (de exemplu: este defaimator, ofensator, amenintator, abuziv, vulgar, obscen, afecteaza dreptul la intimitate al altor persoane, indeamna la violenta sau la ura rasiala, etnica ori are un caracter intimidant).

Prezentul document stabileste conditiile contractuale aplicabile tuturor achizitiilor efectuate prin intermediul Site-ului www.total-industry.ro, cu subdomeniile acestuia, in baza si cu aplicarea prevederilor OUG nr. 34/2014 care transpun la nivel national prevederile Directivei 2011/83/UE a Parlamentului European si a Consiliului din 25 octombrie 2011 privind drepturile consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

TOTAL INDUSTRY CONSULT SRL isi rezerva dreptul de a modifica continutul, structura  si modul de accesare a Site-ului in functie de schimbarile ce au loc cu privire la produsele si propriile proceduri interne. In cazul modificarii prezentilor Termeni si Conditii, TOTAL INDUSTRY CONSULT SRL va informa Clientul/Cumparatorul cu privire la acest lucru, continuarea utilizarii site-ului fiind posibila numai in conditiile acceptarii de catre acesta a noilor Termeni si Conditii.

  1. FRAUDA

TOTAL INDUSTRY CONSULT SRL nu solicita Clientilor sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/ etc) informatii referitoare la date confidentiale de tip conturi/carduri bancare sau parole personale.

Clientul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.

TOTAL INDUSTRY CONSULT SRL isi declina orice responsabilitate, in situatia in care un Client ar fi/ este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele TOTAL INDUSTRY CONSULT SRL. Clientul va informa TOTAL INDUSTRY CONSULT SRL asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact indicate de TOTAL INDUSTRY CONSULT SRL.

  1. LIMITARE DE RESPONSABILITATE

TOTAL INDUSTRY CONSULT SRL nu poate fi tinut responsabil in nici un fel in fata niciunui Client care utilizeaza Site-ul sau continutul acestuia, altfel decat in limita prevederilor inscrise in cadrul Termenilor si Conditiilor.

Site-ul www.total-industry.ro poate contine legaturi conexe (numite hyperlink-uri sau link-uri), care permit conectarea automata la diferite site-uri de Internet. Aceste site-uri conexe sunt proprietatea unor terti si sunt administrate de acestia.  TOTAL INDUSTRY CONSULT SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor Site-uri la care se ajunge prin legaturi din Continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele Site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.

TOTAL INDUSTRY CONSULT SRL este exonerat de orice vina in cazul utilizarii Site-urilor si/sau al Continutului transmis catre un Client, prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc.), prin intermediul Site-urilor, e-mail-ului sau al unui angajat TOTAL INDUSTRY CONSULT SRL, atunci cand aceasta utilizare a Continutului poate sau produce pagube de orice natura Clientului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de Continut.

TOTAL INDUSTRY CONSULT SRL nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:

  • Serviciul va fi potrivit cerintelor Clientului;
  • Serviciul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel;
  • Produsele/Serviciile obtinute gratis sau contra cost prin intermediul Serviciului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor Clientului;

In limita prevederilor Termenilor si Conditiilor, operatorii, administratorii si/sau proprietarii website-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie/ legatura/ tranzactie/ colaborare/ etc. care pot aparea intre Client si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul Magazinelor Web.

 

TOTAL INDUSTRY CONSULT SRL nu este responsabila pentru prejudiciile ce pot fi create ca urmare a folosirii neautorizate a informatiilor de pe Site.

TOTAL INDUSTRY CONSULT SRL nu este responsabila pentru eventualele costuri si/sau pierderi de orice fel suportate/rezultate ca urmare a folosirii informatiilor de pe  Site.

  1. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre TOTAL INDUSTRY CONSULT SRL si Clienti / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care acest lucru nu va fi posibil, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

  1. DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

Continutul Site-ului incluzand, dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia, sunt proprietatea exclusiva a TOTAL INDUSTRY CONSULT SRL, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare). Aceste elemente sunt protejate de legislatia romana si de textele internationale referitoare la respectarea drepturilor de autor, a marcilor, a desenelor si a modelelor, a brevetelor etc.

Orice reproducere sau reprezentare chiar si partiala prin orice mijloace, realizata fara acordul scris, prealabil si expres al TOTAL INDUSTRY CONSULT SRL sau al partenerilor sai unde acestia sunt titulari de drepturi, este interzisa si ilicita. Nerespectarea acestei interdictii constituie o contrafacere sau un act de concurenta neloiala care angajeaza responsabilitatea civila si penala a autorului sau.

Punerea in aplicare a hyperlink-urilor catre orice pagina a acestui Site Site necesita acordul scris, prealabil si expres al TOTAL INDUSTRY CONSULT SRL. Utilizarea oricaror informatii de pe Site in alte scopuri decat cel consultativ, in special in scopuri publice, comerciale sau umoristice, poate face obiectul unor urmariri penale atat in Romania, cat si in strainatate.

  1. DISPOZITII FINALE

TOTAL INDUSTRY CONSULT SRL prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal conform POLITICII PRIVIND PROTECTIA SI PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL.

In cazul in care exista intrebari sau sugestii in legatura cu TOTAL INDUSTRY CONSULT SRL, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0770 931 916, sau prin e-mail la adresa: office@total-industry.ro, ori prin transmiterea unei solicitari scrise la adresa sediului social din Bulevardul Iuliu Maniu 171C, Bucuresti, 61098 (vis-a-vis de OMV).

Orice comentarii, intrebari, feedback, idei, sugestii sau alte comunicari sau informatii despre sau referitoare la, functionalitatea sau imbunatatirea Site-ului vor ramane proprietatea TOTAL INDUSTRY CONSULT SRL

2000+ people have put their trust in CCTV, How about you?