FEMA Automation logo Total Industry

Distribuitor
FEMA AUTOMATION

Vezi site-ul oficial

Despre FEMA AUTOMATION

FEMA AUTOMATION este o marcă a companiei FEMA ELECTRONICA. Cu o prezență pe piață începând din 1969, FEMA ELECTRONICA oferă un catalog propriu de instrumente pentru achiziționarea și izolarea semnalelor analogice, destinate industriei de automatizare. Această companie spaniolă are sediul în Barberà del Vallès, Barcelona. Printre produsele dezvoltate de FEMA ELECTRONICA se numără indicatori de panou, convertoare de semnal și afisaje gigant. Pentru mai multe informații, puteți vizita site-ul FEMA ELECTRONICA la adresa www.fema.es.

Fema produse distribuitor
Fema produse distribuitor

Total Industry Consult S.R.L. & FEMA AUTOMATION

FEMA AUTOMATION și Total Industry Consult S.R.L. colaborează pentru extinderea portofoliului de produse din piața Românească.

Această parteneriat se concentrează pe furnizarea de echipamente pentru automatizări industriale la nivel național. Total Industry Consult S.R.L. oferă soluții optime pentru desfășurarea afacerilor, având ca exclusivitate importul din Germania, Marea Britanie și Italia. Prin această colaborare, cele două companii contribuie la dezvoltarea și eficientizarea proceselor de automatizare în industria românească.

2000+ people have put their trust in CCTV, How about you?