Koganei logo Total Industry

Distribuitor oficial
KOGANEI JAPONIA

Vezi site-ul oficial

Despre KOGANEI

Koganei Corporation, o companie pionieră în domeniul tehnologiei pneumatice și electronice, susține automatizarea și economisirea de energie. Fondată la 7 februarie 1934, are sediul în orașul Koganei, prefectura Tokyo, Japonia.

Koganei este recunoscută pentru gama sa de produse, inclusiv cilindrii pneumatici, compresoare, echipamente de automatizare și multe altele. Catalogul general al Koganei vă permite să căutați și să aflați mai multe despre aceste produse 12.

Koganei produse distribuitor
Koganei produse distribuitor

Total Industry Consult S.R.L. & KOGANEI

Koganei Corporation și compania românească Total Industry au stabilit o parteneriat solid, concentrat pe inovație și eficiență. Această colaborare strategică își propune să aducă tehnologia pneumatică și electronică de vârf în industria din România.

Total Industry Consult S.R.L., cu sediul în București, este o companie cu o vastă experiență în industria din România. Ei oferă soluții personalizate pentru clienți din diverse sectoare, inclusiv producție, prelucrare și logistică. Prin parteneriatul cu Koganei, Total Industry își extinde portofoliul de produse și servicii, beneficiind de expertiza și calitatea incontestabilă a produselor Koganei.

2000+ people have put their trust in CCTV, How about you?